ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟ MAKE UP


Το καθημερινό make up είναι μια δύσκολη υπόθεση ειδικά όταν βιάζεσαι για να πας στην δουλειά ! Σας παρουσιαζω μερικά tips για γρήγορο make up που σε κάνει να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια όλη μερα!


Είναι ένα μακιγιάζ που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο, σε ένα interview, είναι φανταστικό γιατί βάζεις λίγο blush και αμέσως φωτίζεται το πρόσωπο, φτιάχνεις όμορφα χείλη απλά αναδεικνύοντας το φυσικό τους χρώμα και με πολύ απαλές σκιές τονίζεις το βλέμμα- είναι ένα universal look που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.
 Ξεκινήστε ενυδατώνοντας καλά την επιδερμίδα, συνεχίζετε με το φον ντε τεν το οποίο απλώνεις πρώτα στο κέντρο του προσώπου και το δουλεύεις προς τα έξω, μετά με το concealer στα πλάγια και κάτω από τη μύτη, στις κοκκινίλες και γυρω από τα μάτια, απλώνεις πούδρα στη ζώνη Τ. Επόμενο βήμα, το μολύβι φρυδιών με το οποίο βελτιώνεις το σχήμα του τόξου, απλώνεις το blush με κυκλικές κινήσεις και προς τα έξω, μετά βάζεις μια πινελιά bronzer κάτω από τα ζυγωματικά.

Στα μάτια, ξεκινάς με ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, απλώνεις μια ουδέτερη σκιά ως βάση στο πάνω βλέφαρο και τονιζει το βλέμμα με γηινες σκιές , στη συνέχεια βάζεις μάσκαρα και φωτίζει την εσωτερική γωνία των ματιών με λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά. 

Στα χείλη απλώνεις ένα ροζ-κοραλί κραγιόν με πινέλο και τέλος, ταμπονάρεις απαλά για να ρίξει την ένταση του χρώματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική κρέμα προσώπου