BROW CROWN

Η τελευταία τάση στα φρύδια να έρχεται από το Instagram και είναι τέλεια για δράμα Queens !



Ακόμα ένα άλλο γοητευτικό στυλ στα φρύδια έχει έρθει στο Instagram. Μετά από το αλεξίσφαιρο μπουλόνι και τα αμέτρητα άλλα φρύδια, η επίδοξος καλλιτέχνης μακιγιάζ Sofie Petersen πειραματίζεται με την κορώνα των φρυδιών. Ναι, τα φρύδια που μοιάζουν με κορώνες - είναι μια τάση κατάλληλη για μια βασίλισσα.
Σε μια συνέντευξη με τον Allure, η Πέτερσεν δήλωσε ότι η ιδέα ήρθε αβίαστα. "Ξεκίνησα να βουρτσίζω τα φρύδια μου σε διαφορετικές κατευθύνσεις για να δω τι θα μπορούσα να βγάλω από αυτό", είπε. "Είχα μερικά αυτοκόλλητα πολύτιμων λίθων πάνω στο τραπέζι μου και όταν το φρύδι μου ξαφνικά είχε σχήμα που μου θυμίζει κορώνα, κοίταξα τα αυτοκόλλητα πολύτιμων λίθων και πήρα την ιδέα." Για να επιτύχει την πρωτοποριακή εμφάνιση, η Petersen δημιούργησε απλώς το σχήμα χρησιμοποιώντας βαζελίνη και ένα πινέλο, προσθέτοντας ένα στρας σε κάθε ακίδα.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης των τρελών τάσεων των φρυδιών, η Πέτερσεν παραδέχεται ότι έχει πάρει κάποια αρνητικά σχόλια σε απευθείας σύνδεση. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, κανείς δεν θα την σταματήσει από αυτή την διασκέδαστική δουλειά !




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτική κρέμα προσώπου